måndag 29 augusti 2011

Nytt intresse?!

I slutet av förra veckan gav jag mig på något nytt.. 
Det var Cina som inspirerade mig med sin nya e-bok som hon har gjort och jag var ju givetvis tvungen att testa om jag kunde!
Här har vi resultatet:



Den ser lite ensam ut där på kakfatet så jag får väl se om jag kan få till någon mer eller en annan sorts kaka!
Kul var det i alla fall!
Nu får jag ge dig en mönster Cina så du också får testa något nytt=)!

torsdag 25 augusti 2011

blivande prinsessa!

Dagens projekt är en ny docka jag aldrig gjort förut. 
Hon ska få en krona och bli en liten prinsessa så fort jag fått tag i små prinsesskronor. 


måndag 22 augusti 2011

tillbaka!

Då var jag tillbaka igen! Mitt internet fungerar och efter att ha varit lite trögt med inspirationen har jag nu fått lite gjort i alla fall!Det börjar bli bråttom nu inför Mickelsmäss i Varberg, snart bara en månad kvar.. så nu gäller det att komma igång!
Idag har jag testat ett nytt mönster från min nya bok som jag fick hem på posten för ett litet tag sen:

I denna finns det massor med fina mönster. Hoppas snart att all min lust att pyssla kommer tillbaka så att jag kan testa alla nya mönster!

Det jag gjorde var iPhone-väska. Det var väldigt roligt och lätt att göra dem så det blev några stycken när jag ändå höll på!


De passar ju självklart även till andra smartphones, men jag har testat med min iphone och den passar perfekt!

tisdag 9 augusti 2011

Nu kommer det förmodligen vara tyst här en vecka eller två. Ska flytta till halmstad ikväll och har inte fått mitt bredband ännu. Förhoppningsvis får jag det om två veckor, men det kan ta upp till fyra!
Jag är tillbaka så fort jag bara kan=)


lördag 6 augusti 2011

flytt!

Nu har det gått ett tag sedan jag hann sy något. Har haft fullt upp med både flytt och jobb. Men idag har jag flyttat in i min nya lägenhet i Halmstad och börjar mitt nya jobb där nästa onsdag men jag hoppas att jag snart får lite tid över och får något gjort igen!

Jag har i alla fall bestämt i veckan att det förmodligen blir en marknad till innan julmarknaden. Jag kommer att stå med Cina och hennes syster på Mickelsmäss skördemarknad i Varberg den 24e september. Hoppas att  det går lika bra där som det gjorde förra helgen!

måndag 1 augusti 2011